Hieronder vindt u een overzicht van alle behandelingen. U kunt eenvoudig een afspraak maken op een tijdstip dat u het beste uitkomt door op de “Maak afspraak” knop te klikken


Duur: 30 min.

Afspraak maken

Diabetische voet

De voeten van mensen met diabetes zijn kwetsbaarder omdat:

  • De bloedsomloop in de voeten verminderd kan zijn
  • Doof gevoel in de voeten
  • De stand van de voeten kan veranderen
  • De huid gevoelig is waardoor kleine wondjes kunnen optreden

Verwijzingen

  • Vergoeding via zorgverzekering en podotherapeut is mogelijk.
  • U dient daarvoor een verwijzing te hebben van de Huisarts en Podotherapeut.
  • Wilt u verdere informatie, mailt u mij dan op: info@pedicurebarbaradezeeuw.nl


Duur: 30 min.

Afspraak maken

Reumatische voet

Heeft u last van reuma, dan is de kans groot dat u te maken krijgt met voetklachten. Er ontstaan ontstekingsreacties in uw gewrichten, waardoor lopen en staan erg pijnlijk kunnen zijn. Reuma kan u beperken in het dagelijks leven. De medisch pedicure heeft als doel om de pijn zo goed mogelijk te verlichten.Duur: 30 min.

Afspraak maken

Oudere voet

  • Is vaak de oorzaak dan men er niet meer goed bij kan. Daardoor ontstaan er klachten, ingegroeide nagels, eelt op plekken die pijnlijk kunnen zijn. Likdoorns omdat de tenen vervormd zijn.
  • De medisch pedicure kan dit behandelen, advies geven eventueel doorverwijzen naar een podotherapeut voor steunzolen.


Duur: 45 min.

Afspraak maken

1e afspraak pedicure behandeling

Bij de eerste afspraak wordt een kleine screening gedaan daarom duurt die behandeling ongeveer 45 minuten. Ook voor niet medische pedicure behandeling zal een behandelplan worden gemaakt.Duur: 30 min.

Afspraak maken

Pedicure

Niet alleen voeten met een medische achtergrond maar ook voeten die even de aandacht nodig hebben. Bij de behandeling worden de nagels geknipt (evt. advies hoe te knippen), eelt verwijdert, likdoorns (indien aanwezig).Duur: 25 min.

Afspraak maken

OrtheseDuur: 25 min.

Afspraak maken

NagelreparatieDuur: 30 min.

Afspraak maken

Ingegroeide teen nagel

Bij een ingegroeide teennagel groeit het puntje van de teennagel in het nagelbed. De teen wordt rood en pijnlijk. Er kan “wild” vlees ontstaan en pus.Oorzaak kan zijn knellende schoenen, peuteren aan de teennagels, rondknippen van de nagels.

Dit kan verholpen worden met een nagelbeugel. Dit is niet geheel pijnloos. De punt van de nagel moet er eerst uit en dan kan de beugel geplaatst worden.